Hemmottelu

Koirien lempparit turkin ja tassujen hoitoon

Tiesittekö, että Dermosil-faneja löytyy myös nelijalkaisten joukosta? Kaksi Dermosil Friend -koiratuotteisiin ihastunutta koiranpentua halusi lähettää teille terveisensä ja parhaat tuotevinkkinsä koiran turkin ja tassujen hoitoon näin syksyn loskakelejä ja kylmää talvea silmälläpitäen.

tuotteet koiran turkin ja tassujen hoitoonLeon

Hei kaikki! Minun nimeni on Leon ja olen pian puolen vuoden ikäinen Cavalier kingcharlesinspanieli. Vielä muutama kuukausi sitten olin aika pieni, mutta nyt olen suuri ja vahva, hyppään korkealle ja juoksen nopeasti. Parasta mitä tiedän, on leluilla leikkiminen, ihmisten ja muiden koirien tapaaminen sekä herkkujen syöminen.

Löydän mitä kiinnostavampia asioita kadulta, metsistä ja ruohikosta. Tutkin ja nuuhkin kaiken löytämäni huolellisesti, joskus jopa hieman maistan, vaikka emäntäni ja isäntäni eivät siitä pidäkään. Ihmettelen kyllä miksi…

Joskus, kun olen ollut paljon ulkona, ovat turkkini ja varsinkin tassuni likaiset. Silloin emäntä pesee turkkini Koirashampoolla. Se on kehitetty erityisesti meille koirille ja tekee turkista pehmeän ja kiiltävän. Tunnen itseni oikeastaan aika hienoksi pesun jälkeen. On kiva, että shampoo huuhtoutuu helposti pois, koska minulla ei ole aikaa seistä suihkussa kuinka pitkään tahansa. Täytyyhän minulle jäädä aikaa myös leikkimiseen.

Kun olin vielä pienempi, tapahtui silloin tällöin (tai jos olen aivan rehellinen, tapahtui aika useinkin) niin, että en ehtinyt aivan ulos saakka ennen vahinkoa. Silloin emäntä ja isäntä käyttivät Yleispuhdistusainetta lattian puhdistamiseen. Puhdistusaine tuoksuu raikkaalta, mutta ei kuitenkaan liian voimakkaalta minun nenääni.

Nyt jatkan puruluuni pureskelua, sillä ikeniäni hieman kutittaa. Nähdään!

tuotteet koiran turkin ja tassujen hoitoonSelma

Minun nimeni on Selma ja olen pian yksivuotias Cockapoo (Cockerspanielin ja Villakoiran risteytys). Minun turkkini on hurjan hieno, mutta koska se on sekä kiharainen että tavattoman pehmeä, tulee siihen helposti takkuja. Siksi emäntäni käyttää Koirashampoon lisäksi myös Turkinhoitoainetta aina kun tulee pesun aika. Hoitoaine tekee turkista pehmeän, kiiltävän ja helposti harjattavan, ja tällä tavoin turkkia ei tarvitse aivan niin usein kammata – mistä me molemmat olemme iloisia!

Lehtien jahtaaminen ja lumessa juokseminen ovat parasta mitä tiedän. Odotankin innolla pääseväni tekemään näitä paljon nyt, kun ulkona kylmenee! Minulla ei ole mitään sitä vastaan, että teemme kävelyjä kylmällä säällä, mutta kylmä voi tehdä polkuanturani kuiviksi ja halkeileviksi. Tämän estämiseksi on emännälläni tapana hoitaa tassujani Tassuvoiteella. Voide hoitaa polkuanturat pehmeiksi ja suojaa niitä (ja se on täysin turvallista minulle, vaikka päättäisinkin sitä hieman maistaa).

Noniin! Sileäturkkisena ja pehmein tassuin olen valmis syksyyn!

Syysterveisin
Leon & Selma

 

Vieraskirjoittaja
  • Tykkää
    0
  • Jaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1000 Merkkejä jäljellä

Saatat olla kiinnostunut myös näistä…